AcasaPortalCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare
Un nou sondaj pe forum! Noteaza staff-ul! Acum ai ocazia sa iti exprimi multumirile si nemultumirile fata de staff! Mai multe detalii aici.

Distribuiţi | 
 

 Rihanna

In jos 
AutorMesaj
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
avatar

Numarul mesajelor : 8211
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 24
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Rihanna   Vin Aug 28, 2009 9:02 pm


Rihanna (născută pe data de 20 februarie 1988 sub numele de Robyn Rihanna Fenty) este o cântăreaţă din Barbados, care trăieşte în prezent în San Diego, California.

Unfaithful este cel de-al doilea single extras de pe cel de-al doilea album în limba engleză al Rihannei. El este scris de către Ne-Yo, Tor Erik Hermansen şi Mikkel S. Eriksen şi a fost produs de către Stargate. Melodia vorbeşte despre o femeie care este implicată într-o relaţie cu un bărbat, dar care are o aventură. Femeia începe să realizeze că are un iubit alături, pe care îl răneşte înşelându-l. Cântecul şi videoclipul par a fi bazate după filmul cu acelaşi nume. Multe posturi radio, majoritate deţinute de către Clear Channel, au editat melodia şi au difuzat numai acea versiune modificată în care cuvântul gun (armă, pistol) a fost exclus. Single-ul acesta are o semnificaţie specială pentru artistă, fiind scris pentru a reda o situaţie întâlnită în viaţa sa personală, la vârsta de paisprezece ani, când ea a avut parte de o experienţă neplăcută în dragoste. Deşi melodia a câştigat poziţii importante în topuri, ea a fost criticată în rândul fanilor şi al criticilor, fiind prima sa baladă lansată, după o perioadă în care a cântat numai R&B şi raggae. Performanţa sa vocală a fost deasemenea un subiect controversat. Shaun Kitchener a declarat că „Nu există niciun dubiu că vocea sa este puternică", iar Bill Lamb a spus că „vocea Rihannei nu este foarte puternică. Sunt puncte în care vocea sună slabită."

We Ride este cel de-al treilea single extras de pe albumul A Girl Like Me. Acesta a fost confirmat ca şi single oficial de către postul de televiziune MTV şi a fost lansat la mijlocul anului 2006. În Statele Unite acesta a eşuat în încercarea sa de a intra în top 100 şi nu a intrat în topul oficial Canadian, dar a câştigat poziţii în top 20 în Regatul Unit şi în top 10 în Noua Zeelandă. Din cauza lipsei de succes al acestuia, următorul single, intitulat Break It Off(alături de Sean Paul) a fost difuzat înainte de data oficială a lansării. „We Ride" este o melodie influenţată de genurile R&B şi pop, care vorbeşte despre rolul femeii într-o relaţie. Ea cântă despre felul în care el, un iubit imaginar, îi promite că vor rămâne îmreună pentru totdeauna. Videoclipul a fost filmat în Miami, Florida şi regizat de către Anthony Mandler. Acesta a avut premiera în luna septembrie a anului 2006.

Break It Off este cel de-al patrulea şi ultimul single extras de pe cel de-al doilea album în limba engleză al Rihannei: A Girl Like Me. Acesta este o colaborare cu superstarul muzicii raggae Sean paul. Rihanna a cântat această melodie pe data de 1 ianuarie 2007, în Times Square, din New York, în cadrul show-ului New Year's Rockin' Eve 2007. Cântăreaţa a declarat că este foarte mândră de această colaborare care conţine ritmuri dancehall. „Break It Off" este unul dintre puţinele cântece care au atins o poziţie în Billboard Top 10, fără a avea un videoclip. Un clip a fost aşteptat pentru a avea premieră în luna decembrie 2006, dar casele de discuri au declarat la acea perioadă că nu va exista un videoclip.

Good Girl Gone Bad
Coperta Albumului Good Girl Gone Bad

Cel de-al treilea album solo în limba engleză, lansat de către Rihanna este intitulat Good Girl Gone Bad. Acesta are influenţe pop, R&B, Rock şi dance şi este diferit din punct de vedere melodic faţă de primele două albume ale Rihannei. La scrierea şi producerea acestuia au participat Timbaland şi Justin Timberlake , doi dintre cei mai renumiţi cântăreţi şi producători de origine americană. Conform declaraţiilor date de către cântăreaţă, titlul raflectă diferenţa dintre fosta Rihanna şi cea nouă. Good Girl Gone Bad a primit recenzii pozitive din cartea criticilor, fiind descris ca „un album care urmează tendinţele pop ale muzicii din anul 2007, şi că toate cele doisprezece piese au potenţial de hituri." Pentru a promova albumul în Regatul Unit, Rihanna a susţinut câteva mini-concerte pe teritoriul Angliei. Ea a cântat cele trei noi melodii în Preston, îar în cadrul premiilor 2007 MTV Movie Awards a interpretat hitul Umbrella Din pricina succesului pe care l-a înregistrat Good Girl Gone Bad, artista a hotătât să înceapă un turneu de promovare intitulat Good Girl Gone Bad Tour. Acesta este compus dintr-o serie de patruzeci de concerte, susţinute în America de Nord şi Europa şi îi are ca şi invitaţi pe Akon şi Ciara. Din punct de vedere al vânzărilor, acest album a avut peste patru milioane de exemplare vândute pe plan mondial.

Umbrella este primul single extras de pe cel de-al treilea album al Rihannei. Acesta este o colaborare cu rapper-ul Jay-Z. Melodia a fost scrisă de către The Dream. Conform compozitorilor ea a fost oferită lui Mary J. Blige şi lui Britney Spears, înainte de a fi acceptată de către tânăra cântăreaţă. Premiera oficială a single-ului a fost pe data de 29 martie 2007. Câteva posturi radio majore din Los Angeles, Boston şi New York au difuzat versiuni ale melodiei în care erau şterse părţile de rap ale lui Jay-Z.
Fragmente audio:

*
„Umbrella"
Redă sunet
Primul single extras de pe albumul Good Girl Gone Bad
„Shut Up And Drive"
Redă sunet
Cel de-al doilea single extras de pe albumul Good Girl Gone Bad
„Hate That I Love You"
Redă sunet
Cel de-al patrulea single extras de pe albumul Good Girl Gone BadTânărul cântăreţ de origine americană, Chris Brown a scris o melodie-răspuns, intiulată Cinderella, care are aceaşi linie melodică dar alt text. Remix-ul nu a avut parte de atenţie din partea ascultătorilor, care au preferat varianta oficială. Din pricina succesului mondial obţinut de către această melodie, ea a fost reprodusă de către mulţi cântăreţi din toate colţurile lumii, având stiluri diferând de la acustic la hard-rock. Rihanna a făcut câteva apariţii formale în Regatul Unit pentru a promova single-ul. „Umbrella" a beneficiat de promovare în cadrul unor mari concerte şi festivale precum Live Earth, GMTV, Loose Women, Blue Peter, Kiss Concert 2007, Sprint Concert, Zoopotia Show, Stripped Show, Canadian Idol, 106 & Park şi The View. Videoclipul pentru acest single a fost produs de către Chris Applebaum şi a avut premiera pe data de 26 aprilie 2007. Videoclipul începe cu Jay-Z cântând rap într-o ploaie de scântei. De-a lungul primului cor, ea poate fi văzută aparent mergând pe vârfuri. Mai târziu Rihanna este dezbrăcată şi pintată cu argintiu. La sfârşitul videoclipului ea dansează alături de umbrela sa şi alături de dansatori, totul într-o ploaie de scântei. În cadrul decernării premiilor 2007 MTV Video Music Awards videoclipul a fost nominalizat la cinci categorii şi a câştigat la două dintre categorii: Videoclipul Anului şi Single-ul Monstru al Anului . În Polonia acest videoclip a devenit cel mai difuzat din istoria MTV, devansând hitul „Hung Up" al Madonnei. „Umbrella" a devenit prima melodie cântată de către o femeie care a debutat pe poziţia întâi în Regatul Unit. Aceasta a rămas pe această poziţie timp de zece săptămâni. Aceast single a obţinut primul loc în topurile din întreaga lume, devenind unul dintre cel mai mare hit al anului 2007. În România, cântecul a câştigat locul întâi, devansându-l pe Akon. În următoarea săptămână a căzut pe locul doi, pentru ca săptămâna următoare să revină pe prima poziţie. Conform Radio And Records, Umbrella este cel mai ascultat cântec urban. Melodia a atins poziţia numărul întâi în Regatul Unit în perioada în care acea zonă a fost lovită de inundaţii, care i-au făcut pe unii oameni să glumească spunând că este blestemul Rihannei. Spre deosebire de Anglia, în Grecia „Umbrella" a avut cele mai proaste vânzări şi poziţii în top, acea zonă cofruntându-se cu o caniculă foarte puternică . În Grecia single-ul a atins poziţia cu numărul zece, dar a beneficiat de multe difuzări atât la radio cât şi la TV.

Shut Up And Drive este cel de-al doilea single extras de pe albumul Good Girl Gone Bad şi a fost scris şi produs de către Carl Sturken şi Evan Rogers. Acesta a avut premiera pe data de 12 iunie 2007 şi a primit recenzii diferite, fiind considerat prost şi îndrăzneţ din punct de vedere sexual de către ziarul newyorkez The Village Voice[25]. Promovarea acestuia a fost făcută prin intermediul televiziunii britanice care a folosit melodia în diferite reclame televizate şi în cadrul câtorva raliuri şi a câtorva festivale majore la care Rihanna a participat. Videoclipul pentru acest single a fost produs de către Anthony Mandler şi o prezintă pe Rihanna venind într-un garaj cu o maşină marca Ferrari. Acolo ea, alături de câteva alte fete repară maşina. Apoi videoclipul trece la o altă secvenţă, în care cântăreaţa flirtează cu doi tineri care se pregătesc să se întreacă. În finalul acestuia Rihanna cântă alături de formaţia sa. Shut Up And Drive a debutat pe poziţia cu numărul patru în Australia şi a atins locul cu numărul cinci în Regatul Unit şi topul zece în Canada. În ciuda faptului că a atins topul douăzeci în S.U.A., single-ul a fost considerat un eşec venit după succesul internaţional al single-ului precedent Umbrella cu ajutorul căruia Rihanna a cunoascut faima mondială.

Don't Stop the Music este cel de-al trilea single neoficial extras de pe albumul Good Girl Gone Bad. Acesta are o mostră din cunoscuta melodie a lui Michael Jackson: „Wanna Be Startin' Something" pe care Rihanna o cântă în ultima parte a cântecului. Acestă parte se numeşte Makossa şi este compusă din versul: „ma ma se, ma ma sa, ma ma coo sa". Melodia s-a dovedit a fi un mare succes în Europa unde a atins locul întâi în câteva ţări precum Austria, Franţa, Germania şi Luxemburg. Deşi în S.U.A. nu a fost lansat ca un single oficial, acesta a atins locul întâi în topul U.S. Dance Club Play chart. Videoclipul pentru această melodie a fost produs şi regizat de către Taj şi Rihanna. Acesta a fost filmat în Praga, a doua zi după terminarea precedentului (Shut Up And Drive). În acesta, artista a folosit extensii pentru a avea un păr mai lung decât în precedentele videoclipuri. Acesta începe cu Rihanna, alături de două prietene, care intră într-un magazin de bomboane şi îi spun unui băieţel să fie tăcut. Ele se strecoară şi ajung în spatele magazinului, unde este o discotecă. Ajunsă într-o baie, pentru a-şi verifica machiajul, ea începe să cânte. Apoi, ieşită din baie, intră in club, unde cântă şi dansează alături de prietenii săi.

Hate That I Love You este cel de-al patrulea single extras de pe albumul Good Girl Gone Bad. Acesta este o colaborare cu Ne-Yo, un cântăreţ de culoare american. Această melodie are influenţe R&B şi pop şi până în acest moment a fost lansată numai la radio. Ea a fost produsă de către StarGate, care a mai produs şi single-ul Unfaithful. În America a obţinut difuzări semnificative în rândul posturilor radio locale Rihanna, alături de Anthony Mandler au produs videoclipul, care a fost filmat pe data de 13 august 2007 în Los Angeles şi a avut premiera pe 24 septembrie. Acesta începe cu artistă stând întinsă pe pat într-un apartament sau o cameră de hotel. Ea îşi caută haine în timp ce Ne-Yo merge de-a lungul străzii. Cântăreaţa se îmbracă, iar el intră în imobil. Cei doi se întâlnes în lift, unde îşi zâmbesc unul altuia, dar nu comunică. Rihanna iese din imobil şi intră intr-o maşină în timp ce Ne-Yo este arătat ciocănind la uşa iubitei sale.

Breakin' Dishes urma să fie cel de-al patrulea single extras de pe album, dar datorită succesului imens înregistrat de melodia Don't Stop the Music, lansarea oficială a acestuia a fost decalată cu câteva luni. Lansarea a mai fost amânată de două ori, datorită lansării melodiilor Take a Bow şi a duetului cu Maroon 5, If I Never See Your Face Again de pe albumul Good Girl Gone Bad: Reloaded. Melodia a reuşit totuşi să ajungă pe locul 15 în Bulgaria

Take a Bow a devenit primul single de pe albumul relansat, Good Girl Gone Bad. Versurile descriu punctul de vedere al unei femei asupra unui bărbat care încearcă să o facă să-l ierte după ce a trădat-o. Sarcastică, îi spune că interpretarea lui a fost „foarte amuzantă”, şi să facă o plecăciune, ca şi cum ar fi fost pe scenă. Este a doua melodie cu acelaşi nume care ajunge pe locul 1 în Billboard Hot 100, după balada Madonnei din 1995. Melodia a fost lansată pe 15 aprilie în Statele Unite, şi o lună mai târziu în Europa, exceptând Franţa şi Italia. În Statele Unite, single-ul a sărit de pe locul 53 pe 1, fiind al doilea cel mai mare salt pe locul 1, după melodia Makes Me Wonder a formaţiei Maroon 5. Take a Bow a devenit al doilea #1 al Rihannei în Marea Britanie, după Umbrella, debutând pe locul 2 doar cu ajutorul downloadărilor, iar în a doua săptămână atingâng prima poziţie.

Al şaselea single, colaborarea cu Maroon 5, If I Never See Your Face Again este o variantă remixată a melodiei cu acelaşi nume de pe albumul It Won't Be Soon Before Long; pe albumul original, melodia nu este o colaborare. Cei din Maroon 5 i-au oferit Rihannei ocazia să înregistreze cu ei, deoarece sunt atât fani cât şi prieteni cu aceasta. Varianta cu Rihanna a fost inclusă pe varianta DeLuxe a albumului It Won't Be Soon Before Long şi pe cea a albumului Good Girl Gone Bad.

Al treilea single de pe varianta DeLuxe a albumului Good Girl Gone Bad este Disturbia. Cântecul a obţinut locul 1 în Billboard Hot 100, devenind cea de-a patra piesă a inerpretei ce obţine această distincţie. De asemenea, cântecul a obţinut locul 3 în Regatul Unit.

În Marea Britanie, Rehab a fost anunţată ca fiind al şaptelea single, în loc de Distrurbia.In Germania si Franta,Rehab a atins pozitia cu numarul 1,devenind in Germania a treia piesa a cantaretei pe acea pozitie.Rehab a atins pozitia cu numarul 27 in clasamentul Billboard Hot 100.

Rihanna a obţinut patru nominalizări în cadrul premiilor Grammy pentru albumul Good Girl Gone Bad. Categoriile sunt: „Înregistrarea anului", „Cea mai bună colaborare Rap/Sung" (pentru Umbrella), „Cea mai bună interpretare a unui grup/duet R&B" (pentru Hate That I Love You) şi „Cea mai bună înregistrare dance" (pentru Don't Stop the Music).

În anul 2007, Rihanna şi-a asigurat picioarele pentru valoarea de 1 milion de dolari.

Sursa : wikipedia

Hm...dupa scandalul cu pozele alea...nu prea mi-a mai placut de ea nush de ce...Smile

___________________

Ok. I love Cleo and chocolate bagels. Problems? I don't even fucking care.Love. Sex. Magic.

Your heart is a place to draw true happiness. <3 | Trust your intuition. The universe is guiding your life.Ultima editare efectuata de catre Ale. in Dum Aug 30, 2009 2:59 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://twilightsaga.forumz.ro/forum.htm
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
avatar

Numarul mesajelor : 1589
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 24

MesajSubiect: Re: Rihanna   Sam Aug 29, 2009 5:00 am

o ascultam inainte mult...
imi placea melodia aia Live your life:X:
dar de un timp nu am mai ascultat-o...Wink)Wink)
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://corina09-.hi5.com
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
avatar

Numarul mesajelor : 8211
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 24
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Rihanna   Sam Aug 29, 2009 5:07 am

Mmdea...nici eu :-s
Sad(Sad(Sad(Sad(Sad(Sad( inca nu pot sa imi iau gandul de la ce mi-ai zis:(
:-*

___________________

Ok. I love Cleo and chocolate bagels. Problems? I don't even fucking care.Love. Sex. Magic.

Your heart is a place to draw true happiness. <3 | Trust your intuition. The universe is guiding your life.

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://twilightsaga.forumz.ro/forum.htm
M.P.A
Tiny Vampire
Tiny Vampire
avatar

Numarul mesajelor : 158
Data de inscriere : 26/08/2009
Localizare : Bucharest

MesajSubiect: Re: Rihanna   Lun Aug 31, 2009 12:34 am

Si eu o ascultam foarte mult inainte..

Dar acum...

Dupa scandalul asta si pozele aparute cu ea...si`a pierdut multzi fani,si pe mine...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith


Numarul mesajelor : 6324
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 22
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Rihanna   Joi Sept 10, 2009 4:27 am

Da,si mie imi placea Rihanna...Dar motivul pentru care nu mai ascult nu sunt pozele alea aparute cu ea dezbracata,ci pur si simplu nu-mi mai place...
Dar totusi,mi-e mila dea si pentru ca a fost batuta,si pentru ca a fost facutata de rusine cu pozele alea,dar acum mai nou,presa sare rau pe ea...
Pacat,voce buna si talent are,trebuie doar sa mai lucreze la imagine...S-a schimbat prea repede in bad girl...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bubu.love.you
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
avatar

Numarul mesajelor : 258
Data de inscriere : 01/09/2009
Varsta : 24
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Rihanna   Joi Sept 10, 2009 4:10 pm

ce mai ascultam rihanna..era favorita mea..dar s-a schimbat mult..
si nu prea mai imi place de ea...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Raindrop.
Kayla Akroyd
Kayla Akroyd
avatar

Numarul mesajelor : 1863
Data de inscriere : 20/08/2009
Varsta : 24
Localizare : Vid.

MesajSubiect: Re: Rihanna   Sam Noi 21, 2009 3:07 am


___________________
A strong person is the one who knows how to be quiet, shed a tear for a moment, and then picks up their sword and fights again.

•Kayla Akroyd•
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://carelesssss.tumblr.com
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
avatar

Numarul mesajelor : 8211
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 24
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Rihanna   Sam Noi 21, 2009 3:26 am

Bi. a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=cEmxxLlsTRE

noul single:x

E nice single-ul. Si numele se potriveste:X Russian Roulette.
E tareeee:X

___________________

Ok. I love Cleo and chocolate bagels. Problems? I don't even fucking care.Love. Sex. Magic.

Your heart is a place to draw true happiness. <3 | Trust your intuition. The universe is guiding your life.

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://twilightsaga.forumz.ro/forum.htm
Raindrop.
Kayla Akroyd
Kayla Akroyd
avatar

Numarul mesajelor : 1863
Data de inscriere : 20/08/2009
Varsta : 24
Localizare : Vid.

MesajSubiect: Re: Rihanna   Sam Noi 21, 2009 3:26 am

Si eu il adoooor:X:X

___________________
A strong person is the one who knows how to be quiet, shed a tear for a moment, and then picks up their sword and fights again.

•Kayla Akroyd•
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://carelesssss.tumblr.com
×ღ×|Never.Alone
Cezar Chil Hole
Cezar Chil Hole
avatar

Numarul mesajelor : 2944
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 21
Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...

MesajSubiect: Re: Rihanna   Lun Dec 21, 2009 2:55 am

Asa , imi plac muult melodiile ei . Melodia mea preferata e unfaithful . o ascult mereu entru ca o ador .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.houseofnight.forumz.ro
Bubu.love.you
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
avatar

Numarul mesajelor : 258
Data de inscriere : 01/09/2009
Varsta : 24
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Rihanna   Lun Dec 21, 2009 11:53 pm

place noua melodie a ei...si cum canta..dar
numi place parul ei...arata groaznik..
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Active Fusion
Graphician Vampire
Graphician Vampire
avatar

Numarul mesajelor : 804
Data de inscriere : 04/12/2009
Varsta : 26
Localizare : Tecuci

MesajSubiect: Re: Rihanna   Mier Dec 23, 2009 3:59 am

Mi-a placut foarte mult de ea pana la melodia Umbrella...
Si acum imi place, dar mai putin Razz
Melodiile sunt foarte frumoase, iar ea are o voce placuta Smile
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://active-fusion.webs.com
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith


Numarul mesajelor : 6324
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 22
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Rihanna   Vin Ian 29, 2010 4:12 pm

M-am indragostit de Russian Roulette...
Asa imi place....
De cateva zile o ascult incontinuu!❌x❌x
Pana acum nu mi-a placut melodia...Nu stiu ce m-a apucat:-?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
×ღ×|Never.Alone
Cezar Chil Hole
Cezar Chil Hole
avatar

Numarul mesajelor : 2944
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 21
Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...

MesajSubiect: Re: Rihanna   Sam Ian 30, 2010 3:18 am

Si mie imi place foarte mult Russian Roulette .Este foarte frumoasa meloda si super tare .O ascult toata ziua uneori cand am chef sa ascult numai melodia asta .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.houseofnight.forumz.ro
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith


Numarul mesajelor : 6324
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 22
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Rihanna   Sam Feb 13, 2010 5:17 pm

https://www.youtube.com/watch?v=e82VE8UtW8A&feature=fvst
Noul single al Rihannei.
Melodia e geniala.O ador.
Am pus-o pe telefon.
Dar videoclipul nu-mi place:-??Deloc chiar:-??
Pacat de melodie.
Poate voua va place.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Raindrop.
Kayla Akroyd
Kayla Akroyd
avatar

Numarul mesajelor : 1863
Data de inscriere : 20/08/2009
Varsta : 24
Localizare : Vid.

MesajSubiect: Re: Rihanna   Sam Feb 13, 2010 6:05 pm

Melodia e Ok.

Videoclipul e hidos.

Nu ma dau in vant dupa melodie, sa spunem ca e buna.
Edit: Ador melodia Stupid in love.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://wildlovebycrissy.wordpress.com/
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
avatar

Numarul mesajelor : 8211
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 24
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Rihanna   Joi Iun 10, 2010 9:51 pm

Melodia, da, este foarte cul. Wink
Eu o stiu de cand a aparut albumul si l-am luat de pe net...
Am facut si o coregrafie pe melodia asta...bine, se danseaza in pereche, dar ce mai conteaza Smile)

___________________

Ok. I love Cleo and chocolate bagels. Problems? I don't even fucking care.Love. Sex. Magic.

Your heart is a place to draw true happiness. <3 | Trust your intuition. The universe is guiding your life.

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://twilightsaga.forumz.ro/forum.htm
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Rihanna   

Sus In jos
 
Rihanna
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Timp liber :: Muzica-
Mergi direct la: